Безкоштовна доставка від 1500 грн
  • Широкий асортимент

    Унікальні товари, які ви не знайдете в інших інтернет-магазинах

  • Без пробок і черг

    Економте свій час. Купуйте товари для риболовлі, не виходячи з дому

  • Вигідні покупки

    Купуйте товари для риболовлі з персональною знижкою і промокодами

  • Контроль якості

    Ми завжди перевіряємо якість товару, що вам відправляється

  • Безкоштовна доставка

    Ми надаємо безкоштовну доставку на замовлення від 1500 грн

Категорії

Вибираємо чохол для вудилищ

У кожного рибалки є великий асортимент різних вудилищ, тому важливо зробити правильний вибір чохла або тубуса для них. Адже улюблене вудилище коштує чимало, а пошкодити при транспортуванні буде дуже прикро. І тоді улюблене заняття буде перекреслене такою неприємною подією. Усі чохли для вудилищ можна розділити на дві категорії: жорсткі чохли, тубуси та м'які моделі.

Чохол для вудилища

Жорсткі моделі

Дані чохли бувають найрізноманітніші та відрізняються як діаметром і довжиною, так і щільністю матеріалів. Від довжини й діаметра залежить, яка кількість та які види вудилищ ви зможете вмістити в чохол. Перед тим, як придбати тубус, переконайтеся, що він повністю відповідає вашим вимогам. Хороші та недорогі жорсткі моделі пропонує торгова марка Select.

Основа жорсткого чохла закривається пластиком, який виготовлений за типом заглушки. У торцях тубуса може бути ущільнювач, який не допустить пошкодження вудилища. У деяких тубусів можуть бути додаткові вставки з поролону. Вони додатково захищають вудилища від різних ушкоджень. Такі чохли для вудилищ трохи важчі.

Рибальський тубус

Рибальський тубус

М'які види чохлів

Ці вироби виконуються з міцної тканини з водовідштовхувальної поверхні. Для ребер конструкції можуть застосовуватися пластикові вставки, які надають чохлу додаткової жорсткості.

М'які чохли для вудилищ застібаються на змійку, яка проходить вздовж усієї поверхні чохла. Всі моделі м'яких чохлів зручні тим, що мають меншу вагу порівняно з жорсткими тубусами, що дає змогу переміщатися з ними на великі відстані.

Вибираючи чохли для вудилищ, в першу чергу слід точно визначити, скільки снастей ви думаєте використовувати й зберігати в них.

Якщо у вас велика кількість вудилищ, варто придбати модель із кількома відсіками або додатковими фіксаторами. Завдяки ним ви зможете закріпити кожен предмет окремо.

Модель з кількома відсіками

Модель з кількома відсіками

Обов'язково звертайте увагу на матеріал, з якого виготовлений чохол. Бажано, щоб він був максимально щільним. Перегляньте наявність додаткових відділень, в які можна розмістити різні дрібниці. Не забувайте: чим довше тубус, тим незручніше його транспортувати. Тому купуйте чохол безпосередньо під довжину ваших вудилищ. Не варто гнатися за довгими чохлами й купувати їх «із запасом».

При отриманні чохла уважно огляньте кріпильні деталі, перевірте якість замків та петель.